Вічна та світла пам’ять

Вони воювали за те, щоб ми жили під мирним небом. Та їхні життя забрав обстріл підступного противника, наступ якого ці мужні черкасці намагалися відбити у Попасній, на далекій Луганщині.
Вчора у Черкасах провели у останню путь двох достойних синів українського народу, справжніх патріотів Георгія Меделяна та Євгенія Пахомова. Про це інформує міський голова Анатолій Бондаренко.

Георгій Меделян навчався у черкаській школі №17, закінчив Черкаський політехнічний технікум, працював електриком. Навчався у Харківському авіаційному інституті. Займався підприємницькою діяльністю. Був призваний на захист України. Виконуючи свій військовий обов’язок, отримав осколкове поранення, унаслідок якого помер у лікарні м.Дніпро, не доживши 11 днів до свого 43-го дня народження.

Старший солдат Євгеній Пахомов також закінчив школу №17. Потім навчався у Східноєвропейському університеті, працював будівельником. Захищаючи Батьківщину від російської навали, під час бойового зіткнення із окупантами втратив життя. Герою було 40 років.

Прикро і боляче, що такі сильні, мужні, патріотичні чоловіки гинуть у самому розквіті сил. Адже вони могли б ще багато зробити для нашого міста, для своїх родин, для нашої України. Але вони віддали своє життя не дарма – щоб наша Батьківщина була вільною і незалежною. Щирі співчуття рідним та безмежна вдячність батькам за синів, які ціною власного життя захищали нас і Україну.