Зараз нелегкий час, але це не означає, що потрібно опускати руки

Зараз нелегкий час, але це не означає, що потрібно опускати руки

Зараз нелегкий час для всіх, але це не означає, що потрібно опускати руки, а навпаки потрібно проживати кожну мить життя, бо цим ми підтримуємо тих, хто боротися за наше спокійне та мирне життя.
З початку повномасштабного вторгнення я продовжую тренуватися та навчатися, щоб в майбутньому, наступні покоління не знали того, що зараз переживаємо ми. За декілька днів до війни моя тренер з сучасних танців поїхала в іншу країну, і до сьогодні немає змоги повернутися, тому я була змушена тимчасово переїхати до Тернополя, щоб продовжувати займатись тим, чим люблю та досягати нових вершин.
На жаль, наразі в Україні немає можливості проводити масові заходи, тим більше змагання, тому я їздила на закордонні змагання до Польщі, Чехії та Швеції. Я не можу виразити всю вдячність країнам за таку величезну підтримку: безкоштовна їжа для біженців на кордонах, безкоштовні сім-карти та ще багато іншої допомоги. У всіх містах на вулицях висять наші прапори. Також великою допомогою стало те, що під час Кубку та Чемпіонату Світу вони дали українській збірній безкоштовне житло на час змаганнь. Кожного разу коли згадую ці поїздки, у мене на очах виступають сльози, усвідомлюючи скільки людей нас підтримують в такий складний час.
Найбільшими досягненнями для мене стали: перемога на Кубку Світу зі спортивного диско в Польщі та друге місце на Чемпіонаті Європи з диско фрістайлу в Чехії. Також великих досягненнь я досягла на польських змаганнях, в сумі за ці місяці зайнявши 3 перших, 2 других та 2 третіх.
Я не можу передати це відчуття, коли ти стоїш на п’єдесталі і грає гімн нашої України. Я зрозуміла, що вся моя праця та час не були марними. Наступною моєю ціллю є Чемпіонат Світу, сподіваюсь, я вже буду виступати за вільну, мирну та незламну Україну.

Учениця 11-Ф класу, Оля Ромашина