Перетворимо смаколики на допомогу ЗСУ!

Перетворимо смаколики на допомогу ЗСУ!

Сьогодні, напередодні Дня захисників та захисниць України, шкільна родина Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 17 організувала доброчинний ярмарок, який пройшов під гаслом: “Перетворимо смаколики на допомогу ЗСУ!!!”💙💛

❗️До благодійної акції були залучені учні двадцяти класів закладу!

Школярі 5-10 класів підготували найрізноманітнішу домашню випічку та солодощі. На захід завітали абсолютно усі, від наймолодших вихованців до вчителів та дирекції школи.

У теплій і привітній атмосфері смаколики розкуповували миттєво. Учні в ролі продавців активно припрошували відвідувачів почастуватися солодким, а учасники ярмарку робили спільні світлини і ділилися враженнями від організованого дійства.

Особлива подяка учню 9-К класу, Дерновому Дмитру, який супроводжував ярмарок чудовою грою на ударних інструментах під сучасні українські та зарубіжні хіти.

Щира вдячність усім небайдужим, учням, вчителям, батькам, а також всім-всім, хто долучився до організації та проведення доброчинного заходу, адже допомагаючи нашій армії, ми з кожним днем на крок ближче до спільної перемоги!💪🏻

Далі буде…😉