Єднаймо сили заради перемоги!

Єднаймо сили заради перемоги!

Майже 600 кг курятини та 100 кг м’яса за півтора дня. Саме стільки переробили на тушонку в банках і тушене м’ясо у відерцях керівництво, вчителі, технічний персонал та учні Черкаської Спеціалізованої школи 17.

Уже другу добу у три зміни вони працюють у шкільній їдальні: миють, чистять, ріжуть, готують, розкладають…. Навіть назву придумали: «Курка по-бандерівськи». Наліпки, на жаль, поки не виготовили, бо не до того. Втім, серед колективу назва прижилася.

Усе це було б неможливо без допомоги МХП, який надав майже 600 кг свіжої, якісної та відбірної курятини, й одного з батьків школи, який купив 2 тонни яловичини!!! Вже сьогодні частину яловичини переробила власними силами Наталія Лисенко – власниця напівфабрикатів «Dancing Duck», яка, власне, розпочала з перших днів допомагати армії, ТРО та переселенцям власною продукцією з фермерського господарства. Там теж цифри на понад тонну м’яса, однак, про цю допомогу буде ще окремий пост.

Величезна подяка батькам школи та небайдужим жителям Черкас за кожну морквину, цибулину, баночку, кришечку і відерце. Ви – неймовірні, незламні, як усі українці зараз!

Наша продукція вже поїхала в різні куточки України. Без подробиць, однак, справді у різні і найвіддаленіші. Дякую волонтерам і ТРО, які приїздять і забирають готові відерця і баночки (деякі ще й повертають). Ми працюємо далі. Якщо маєте потребу у нашій смачній готовій продукції – пишіть мені (Дарія 0958070025). Ми зробимо усе, щоб нагодувати якомога більше українців, які зараз потребують їжі.