З Днем працівників освіти!

З Днем працівників освіти!

День працівників освіти – свято тих, хто завоював у нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

Сьогодні ми маємо всі підстави пишатися нашими досягненнями в освіті. Професійні здобутки педагогів, якісна підготовка випускників, перемоги учнів та вихованців на олімпіадах і конкурсах – все це плідна робота вчителів та заступників директора. Велика вдячність і шана Вам за гуманну і благородну справу – виховання підростаючого покоління.

Освітній процес допомагають здійснювати завгоспи і кухарі, лаборанти і секретарі, бібліотекарі і бухгалтери, вихователі, медичні працівники і прибиральники. Дякуємо за Вашу вірність і відданість обраній справі, невтомну працю.

Особливі вітання педагогічним працівникам, які сьогодні на заслуженому відпочинку. Низький уклін Вам за вагомий внесок у розвиток освіти.

Шановні освітяни! Творчого натхнення, міцного здоров’я, добра, злагоди і нехай Вам вдаються найсміливіші задуми. Світлих, безхмарних, мирних днів!